ModiWood® voor Installateurs en Aannemers

 

  • Hoog verwerkingsgemak
  • Onderhoudsarm
  • Groot assortiment voor ieder zijn wens

 

Een natuurlijk product, nóg beter gemaakt

ModiWood® houten gevelbekleding maakt het beste van de natuur, namelijk hout, nóg beter. Dit wordt gedaan via thermische modificatie. Hierdoor krijgt het hout sterkere, duurzame eigenschappen en is het beter bestand tegen weersomstandigheden en vocht.

Dit maakt ModiWood de ideale houten gevelbekleding voor al jouw exterieurprojecten.

Ruime collectie

ModiWood houten gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden. Zo kun je ModiWood naast gevelbekleding ook gebruiken voor bijvoorbeeld hekwerk, terrassen en vlonders.

ModiWood gevelbekleding is onder meer verkrijgbaar in een geborstelde en geschaafde uitvoering. De geborstelde uitvoering heeft een ruwer karakter aan de gevel, goed passend bij de rauwe natuur. De gladgeschaafde variant richt zich meer op de natuurlijke schoonheid en elegantie.

ModiWood is beschikbaar in de Classic, Clear, Natural en Colour-collecties. Daarnaast is ModiWood Clear verkrijgbaar in een foutvrije variant zonder noesten.

De collecties zijn beschikbaar in een smalle, brede en XL-variant om aan iedere wens van de klant te kunnen voldoen.

Duurzaam en zorgeloos resultaat

ModiWood gevelbekleding wordt gemaakt van PEFC (PEFC/30-31-106) of FSC® (FSC-C008417) gecertificeerd hout. PEFC- of FSC®-gecertificeerde artikelen zijn te herkennen aan de PEFC- of FSC®-omschrijving bij het artikel.

Ons hout komt uit bossen waar verantwoord en duurzaam wordt gekapt en verwerkt. Voor elke gekapte boom wordt een nieuwe geplant. Bij ModiWood optimaliseren we deze natuurlijke producten en zorgen we ervoor dat deze lang mee gaan en recyclebaar zijn. Zo houden we de schoonheid van de natuur intact en kunnen komende generaties ook genieten van de natuur en van onze producten.

Projecten met ModiWood