ModiWood® voor Installateurs en Aannemers

 

  • Hoog verwerkingsgemak
  • Onderhoudsarm
  • Groot assortiment voor ieder zijn wens

 

Een natuurlijk product, nóg beter gemaakt

ModiWood® houten gevelbekleding maakt het beste van de natuur, namelijk hout, nóg beter. Dit wordt gedaan via thermische modificatie. Hierdoor krijgt het hout sterkere, duurzame eigenschappen en is het beter bestand tegen weersomstandigheden en vocht.

Dit maakt ModiWood de ideale houten gevelbekleding voor al jouw exterieurprojecten.

Ruime collectie

ModiWood houten gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden. Zo kun je ModiWood naast gevelbekleding ook gebruiken voor bijvoorbeeld hekwerk, terrassen en vlonders.

ModiWood gevelbekleding is onder meer verkrijgbaar in een geborstelde en geschaafde uitvoering. De geborstelde uitvoering heeft een ruwer karakter aan de gevel, goed passend bij de rauwe natuur. De gladgeschaafde variant richt zich meer op de natuurlijke schoonheid en elegantie.

ModiWood is beschikbaar in de Classic, Clear, Natural en Colour-collecties. Daarnaast is ModiWood Clear verkrijgbaar in een foutvrije variant zonder noesten.

De collecties zijn beschikbaar in een smalle, brede en XL-variant om aan iedere wens van de klant te kunnen voldoen.

ModiWood Fire Resistance

ModiWood lanceert een uniek totaalconcept voor de gevelbouw: ModiWood Fire Resistance (FR)! ModiWood FR is een totaalpakket van gevelfolie, regelwerk én gevelbekleding met een END-USE brandklasse B-classificatie. Hierdoor ben jij verzekerd dat jouw gevelconstructie een snelle vergunningsverlening ontvangt en WKB-vriendelijk is. Verlaag potentiële faalkosten, arbeidstijd en geld door te kiezen voor ModiWood FR-totaalconcept.

Projecten met ModiWood