Over ModiWood®

Thermische modificatie is een proces waarin het hout afwisselend wordt verhit en wordt afgekoeld. Het proces wordt volledig zonder het gebruik van chemicaliën uitgevoerd. Het hout krijgt door het verhittingsproces duurzame eigenschappen en een mooie donkere kleur. 

ModiWood®: gemaakt om lang mee te gaan

Liefde voor hout zit in ons DNA en wij respecteren dit natuurlijke product. Elk geveldeel van ModiWood is uniek en vertelt haar eigen verhaal. Gezamenlijk met de natuur gaan wij voor een langdurig, smaakvol en duurzaam resultaat.

ModiWood® gevelbekleding is gemaakt om lang mee te gaan. Wij optimaliseren duurzame materialen tot zorgeloze producten, met behoud en respect voor de schoonheid van de natuur.

Écht vakmanschap zit hem in de details

Al bijna 20 jaar werken wij met toewijding aan kwalitatief en esthetisch hoogwaardige gevelbekleding. Onze productextperts, van ontwikkelaar, tot verwerker tot fabrikant, weten wat ze doen.

Wij ontwikkelen onze producten zorgvuldig en met aandacht en focussen op elk detail.

Ruim 100 jaar specialist in hout

ModiWood® is een merk van Fetim Group. Al ruim een eeuw werkt Fetim met toewijding aan een gevarieerd productassortiment en levert zij aan de professionele bouw en groothandels. Met liefde voor hout in het DNA is Fetim Group gespecialiseerd in de ontwikkeling van toegankelijke gevelproducten, plaatmateriaal, technisch sanitair, vloeren, woningdecoratie, raamdecoratie, sanitair, vloeren en bouwproducten, die elk diverse merken en concepten omvatten. 

Bekende A-merken bouwmaterialen van Fetim Group zijn UniPrime, Protex en Ki-Kern. Fetim Group is een Nederlands bedrijf en ruim 100 jaar actief in meer dan 40 landen binnen en buiten Europa.