Ook jouw bedrijfspand met een natuurlijke uitstraling?

Dit bedrijfspand in het Groningse Uithuizermeeden een prachtige gevel door gebruik te maken van ModiWood Natural Oil gevelbekleding. De uitgesproken verticale belijning, in combinatie met de grote glazen ramen geven het gebouw een uniek, karaktervol contrast.

 

Er is gekozen voor een natuurlijk kleur om het klassieke gevoel van hout terug te laten komen op de gevel. Bovendien heeft Architectenburo Nienhuis dit ontwerp zo aardbevingsbestendig mogelijk gemaakt, wat zorgt voor meer veiligheid én duurzaamheid. 

Bouwmeester Maria Smits Nienhuis: “Deze schuur met agrarische bestemming was onderdeel van het pilotproject ‘Nije Heerd’, een project waarbij ook de overheid meedenkt over de kwaliteit en haalbaarheid van de plannen van de ondernemer. Het programmatisch uitgangspunt vormde een functionele verbinding met de bestaande loods. Uiteindelijk is het volume als vanouds langs de Oudedijksterweg geplaatst zodat het deel uitmaakt van de reeks. De functionaliteit van het gebouw is te zien in het gevelontwerp. Met een eenvoudige en doelmatige indeling van de gevels en detaillering wordt er aansluiting gezochte met de bestaande schuur in de belijning van de gevel.” 

Product: ModiWood Natural Oil 5070 

Locatie: Uithuizermeeden 

Architect: Architectenburo Nienhuis 
Aannemer: Bouwbedrijf Lont 

Is jouw bedrijfspand toe aan een houten gevel die de functionaliteit vertaalt? ModiWood helpt je hier graag mee. Mail naar sales-bouwen@fetimgroup.com voor meer informatie.