ModiWood® voor Groothandels

  • Alle belangrijke milieucertificaten en garanties
  • Beschikbaar in brandklasse B
  • Thermisch gemodificeerd hout

 

Unieke houten gevelbekleding

Ben je voor jouw klanten op zoek naar houten gevelbekleding, sterk en onderhoudsarm en voorzien van alle benodigde certificaten? Kies dan voor ModiWood® houten gevelbekleding en versterk jouw assortiment met onderhoudsarme, chique, houten gevelbekleding.

Thermische modificatie

Houten gevelbekleding van ModiWood is thermisch gemodificeerd en is daardoor onderhoudsarm en ongevoelig voor schimmels en houtrot. Het hout wordt in een proces van 36 uur verhit en weer afgekoeld, waardoor de structuur tot op de moleculen verandert.

Hierdoor blijft de houten gevelbekleding voor langere tijd goed behouden.

Eindgebruikers zullen optimaal tevreden zijn met het onderhoudsarme materiaal van ModiWood.

Duurzaam voor een leven lang

ModiWood wordt gemaakt van PEFC™-gecertificeerd Hout. Dit hout is op een verantwoorde en duurzame wijze gegroeid en gekapt. Voor elke geplante boom wordt een nieuwe geplant en wij van ModiWood zien dat ook als zeer belangrijk.

Met ModiWood gevelbekleding krijgt de eindgebruiker 10 jaar garantie op de producten.

Zeer ruim assortiment

ModiWood heeft een zeer ruim assortiment met meer dan zes verschillende collecties en meer dan 50 verschillende uitvoeringen.

Zo is de gevelbekleding onder meer verkrijgbaar in een geborstelde en geschaafde uitvoering. De geborstelde uitvoering heeft een ruwer karakter aan de gevel en is geïnspireerd door de rauwe natuur. De gladgeschaafde variant richt zich meer op de natuurlijke schoonheid en elegantie.

ModiWood is beschikbaar in een Classic-, Clear-, Natural- en Colour-variant. Deze collecties zijn vervolgens verkrijgbaar in een smalle, brede en XL-variant om aan iedere wens te kunnen voldoen. Daarnaast is ModiWood Clear ook nog verkrijgbaar in een foutvrije variant zonder noesten.

Projecten met ModiWood