ModiWood® voor Consumenten

  • Chique en geraffineerd uiterlijk
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam en sterk

 

Natuurlijk mooi, zonder zorgen

Al ruim 15 jaar werken wij met passie enzorgvuldigheid aan kwalitatieve, onderhoudsarme en esthetisch hoogwaardige houten gevelbekleding. Liefde voor hout zit in ons DNA en wij respecteren dit natuurlijke product.

Onze houten gevelbekleding is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout, waardoor het natuurlijke materiaal onderhoudsarm wordt.

Onderhoudsarm en duurzaam resultaat

Een houten gevel zónder al dat onderhoud? Dat kan! Het hout van ModiWood gevelbekleding is thermisch gemodificeerd. Dit houdt in dat het hout is verhit en afgekoeld, waardoor de chemische structuur van het hout is veranderd. Zo wordt het hout minder gevoelig voor schimmelvorming en houtrot en blijft jouw gevel er voor lange tijd fantastisch uitzien.

Thermisch gemodificeerd houten gevelbekleding isoleert jouw woning erg goed tegen kou van buiten!

Projecten met ModiWood®

Een ruim assortiment

Houten gevelbekleding van ModiWood geeft jouw project een chique, elegante uitstraling, die nog jaren mee zal gaan.

De gevelbekleding van ModiWood is beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen en modellen. Zo is de gevelbekleding onder meer verkrijgbaar in een geborstelde en geschaafde uitvoering. De geborstelde uitvoering heeft een ruwer karakter aan de gevel, dat goed past bij de rauwe natuur. De gladgeschaafde variant richt zich meer op natuurlijke schoonheid en elegantie.

Naast gevelbekleding heeft ModiWood ook houten planken, palen en vlonderplanken in het assortiment. Zo heeft ModiWood voor ieder wat wils. Bekijk onze producten en kies jouw favoriet.