ModiWood® voor de Architect

  • Echt hout, verduurzaamd
  • Natuurlijke uitstraling voor ieder project
  • Gaat mee voor een leven lang
  • Eersteklas kwaliteit

 

Geraffineerde, natuurlijke en warme uitstraling

Elk houten geveldeel van ModiWood is uniek en vertelt haar eigen verhaal. Gezamenlijk met de natuur gaan wij voor een langdurig, smaakvol en duurzaam resultaat. De houten gevelbekleding geeft iedere gevel een klassieke, warme en geraffineerde uitstraling. Zo maken wij het beste van de natuur nóg beter.

Onze houten gevelbekleding is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout, waardoor het natuurlijke materiaal onderhoudsarm wordt. Wij combineren de kwaliteit van decennia oude kennis met de kracht van morgen.

Ruim assortiment

Een houten gevel springt bij velen snel in het oog en dat is te begrijpen. Het natuurlijke element van hout wordt altijd geliefd. Naast dat houten gevelbekleding goed isoleert geeft het ook een chique, strakke uitstraling, wat voor velen een grote wens.

ModiWood gevelbekleding is beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen en modellen. Zo is de gevelbekleding onder meer verkrijgbaar in een geborstelde en geschaafde uitvoering. De geborstelde uitvoering heeft een ruwer karakter aan de gevel, dat goed past bij de rauwe natuur. De gladgeschaafde variant richt zich meer op natuurlijke schoonheid en elegantie. ModiWood heeft voor ieder wat wils. Bekijk onze producten en kies jouw favoriet.

Projecten met ModiWood

Multi-inzetbaar en recyclebaar

Onze houten gevelbekleding is thermisch gemodificeerd en in een proces van 36 uur verhit en afgekoeld. Tijdens dit proces wordt de chemische structuur van het hout veranderd. Het hout wordt zodoende veel duurzamer, sterker en is meer bestand tegen schimmels en houtrot. Zo wordt de gevel onderhoudsarm en bestand tegen weer en wind.

Het product kent eindeloze mogelijkheden en kan naast gevelbekleding ook worden gebruikt voor andere toepassingen zoals hekwerk en terrassen.